Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Etkinlikleri

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası\'nın Etkinlikleri

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), odaya kayıtlı meslek gruplarının sorun ve taleplerini dinlemek üzere "Sizleri Dinliyoruz" adıyla başlattığı toplantıların ikincisini, 2. ve 3. meslek grubu üyeleriyle yaptı.

04.01.2014 16:30

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), odaya kayıtlı meslek gruplarının sorun ve taleplerini dinlemek üzere "Sizleri Dinliyoruz" adıyla başlattığı toplantıların ikincisini, 2. ve 3. meslek grubu üyeleriyle yaptı.

ÜTSO Başkanı Durmuş Zor ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde 2. meslek grubundaki mobilyacı ve marangozlar ile 3. meslek grubundaki madenciler ve mermercilerle bir araya geldi.

"Biz her meslek grubunu ayda bir kez bir araya getirmek suretiyle onları dinleyeceğimizi söyledik, şimdi bu sözümüzü yerine getirmeye devam ediyoruz" diyen Zor, şunları kaydetti:

"2014 Mayıs ayına kadar tamamlamak üzere 12 meslek grubumuzla 'Sizleri dinliyoruz' adıyla toplantılara başladık. Biz şimdiden sonra üyelerimizi dinlemek istiyoruz. Onların ÜTSO'dan, bizden beklentileri nelerdir, yönetimden ve meclisten ne bekliyorlar, kendi aralarında artılarıyla eksileriyle sıkıntıları nelerdir, ÜTSO onlar için ne anlam ifade ediyor? 20 günde bir meclis grubumuzu, meslek komitemizi bir araya getirmek suretiyle üyelerimizi 'Sizleri dinliyoruz' toplantılarıyla dinlemeye başladık. Bu noktada düşünce ortaya koymak isteyenlerin düşüncelerini alacağız. Böylece bütün meslek gruplarımızı topladıktan sonra onların tavsiyeleri istikametinde hizmet etmeye gayret edeceğiz."

Toplantıya katılan üyeler, sorun ve taleplerine ilişkin anket formları doldurdu, talep ve isteklerini paylaştı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement