Ürgüp'te Eski Başkan Numanoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Ürgüp'te Eski Başkan Numanoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ürgüp\'te Eski Başkan Numanoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 1984-1999 yılları arasında belediye başkanlığı görevinde bulunan Kürşad Numanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

17.01.2014 14:59  Güncelleme: 15:09

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 1984-1999 yılları arasında belediye başkanlığı görevinde bulunan Kürşad Numanoğlu (64), son yolculuğuna uğurlandı.

Ürgüp'teki evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Kürşat Numanoğlu için ilk tören Ürgüp Belediye Başkanlığı binası önünde yapıldı. Törene Numanoğlu'nun ailesinin yanı sıra Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, eski bakanlardan Bülent Akarcalı, Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Sanatçı Bediha Akartürk, daire müdürleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,

1984 yılında ANAP'dan Belediye Başkanlığına seçilen ve 1999 yılına kadar aralıksız 15 yıl süre ile belediye başkanlığı görevini yapan Kürşat Numanoğlu'nun, Ürgüp ilçesine çok sayıda önemli hizmet kazandırdığını kaydetti. Yıldız, Numanoğlu'nun yaptığı çalışmalar ile tüm Ürgüplülerin sevgisini kazanmış bir kişi olduğunu belirterek ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Kürşat Numanoğlu'nun oğlu Baran Numanoğlu ise, babasının ömrünü Ürgüp ilçesine adamış bir Ürgüp sevdalısı olduğunu belirterek: "Eminim babam sizleri görse çok mutlu olurdu. Onun tüm sevdiği insanlar burada" dedi.

Numanoğlu'nun cenazesi daha sonra Ürgüp Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Musalla Cami'ne götürüldü.

Burada Cuma namazı sonrasında Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Kürşat Numanoğlu, Ürgüp Asri Mezarlığına defnedildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ürgüp'te Eski Başkan Numanoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement