Uşak Belediyesi'nden Köy Yollarına Destek - Son Dakika
Yerel

Uşak Belediyesi'nden Köy Yollarına Destek

Uşak Belediyesi\'nden Köy Yollarına Destek

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir ve köy yollarında çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini dile getirdi.

18.11.2016 11:23

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir ve köy yollarında çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini dile getirdi. Başkan Cahan, "İhtiyacı olan diğer köylerimize de hizmetlerimiz en yakın zamanda gidecek" ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi ve İl Özel İdare ortaklığında İlyaslı köyünün sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına başlanıldı. Yapılan çalışmalarla rahat ve düzgün yollara kavuşan köylere bir yenisi daha böylelikle eklenmiş oldu. İlk aşamada yaklaşık 5 kilometre, daha sonra ise ilave 3 kilometrelik yol çalışmaları ile proje devam edecek.

Çalışmaların yapıldığı yerde incelemede bulunan Başkan Cahan, köylerimiz konforlu ve kaliteli yollara sahip olacak dedi. Başkan Cahan, "Uşak'ta ortak aklın bir eserini daha ortaya çıkarıyoruz. İl Özel İdaremizle Belediyemiz ortaklaşa bir proje gerçekleştiriyor. İlyaslı köyümüzün yaklaşık 5 kilometrelik yol mesafesinin sıcak asfalt çalışmalarını yerinde incelemeye geldik. Uşak Belediyesi olarak hem şehrimizin hem de ihtiyacı olan köylerimizin ana yol bağlantılarında İl Özel İdaremizle ortaklaşa çalışıyoruz. Bundan sonrada ihtiyacı olan diğer köylerimizde çalışmalarımız devam edecek. Yolumuzun şehrimize, köyümüze şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Cahan incelemenin ardından çalışanlara tatlı ikramında bulundu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Belediyesi'nden Köy Yollarına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement