Uşak'ın Vergi Rekortmeni Üreticileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Uşak'ın Vergi Rekortmeni Üreticileriyle Buluştu

Uşak\'ın Vergi Rekortmeni Üreticileriyle Buluştu

Beyaz et sektöründe yükselişini sürdüren Uşaklı firma Gedik Piliç, 250'den fazla üreticisiyle Antalya Kemer'de bir araya geldi.
Üreticilere eğitim seminerlerinin de verildiği toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gedik; 2014 yılında...

18.11.2013 13:32

Beyaz et sektöründe yükselişini sürdüren Uşaklı firma Gedik Piliç, 250'den fazla üreticisiyle Antalya Kemer'de bir araya geldi.

Üreticilere eğitim seminerlerinin de verildiği toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gedik; 2014 yılında 450 milyon TL ciro hedeflediklerini belirtti ve "Yaklaşık 500 üreticimizle birlikte biz büyük bir aileyiz" dedi.

2014'TE CİRO HEDEFİ, 450 MİLYON TL

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gedik, üreticilere tek tek teşekkür ederek sektörel gelişmeler ve marka çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Köyden kente göçün önlenmesinde en önemli faktörün tarıma ve hayvancılığa dayalı sanayiciliğin olduğunu belirten Osman Gedik, bu gibi istihdam faktörlerinin önemli olduğunu vurguladı. Üretimde verimliliğin önemine değinen Osman Gedik;logo değişimleriyle başlayan markalaşma çalışmalarından bahsetti.

Markalaşmanın 2000'li yılların gerçeği olduğunun altını çizen Osman Gedik, 2014 ve sonrasında ürettiğini satmak yerine talebin üretimi yönlendireceğini söyledi ve "Gedik Piliç olarak markalaşarak büyüyeceğiz" dedi. Osman Gedik 2014 yılında 450 milyon TL ciro hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

45 yıl önce Halil Gedik'in Eşme gibi küçük bir ilçeden böyle bir girişimi başlattığını anlatan Osman Gedik, bugün gelinen noktada ise Uşak'ın en büyük sanayi şirketi olduklarını, Türkiye'de ise 500 sanayi devi içerisinde istikrarlı bir büyüme çizgisi gösterdiklerini belirtti.

Üretici toplantılarında düzenledikleri eğitim seminerlerinin, üreticilerin bilinçlenmesinde ve verimliliğin artırılmasında etkin rol oynadığını ifade eden Osman Gedik; "Yaklaşık 500 üreticimizle birlikte Gedik Piliç çok büyük bir ailedir. Başarımızın sırrı da; bu ve benzeri bilgi paylaşımı, dayanışma ve işbirliklerinde yatmaktadır" diye konuştu.

TAVUK ÜRETİCİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Üreticiler toplantısı kapsamında Gedik Piliç uzman veteriner hekimler tarafından üreticilere eğitim seminerleri de düzenlendi. Üreticiler; kümeslerin havalandırılmasının temel prensipleri, biyogüvenlik, erken dönem broyler sevk ve idaresi, su hijyeni ve aşı uygulamaları konularında bilgilendirildi. Üretici toplantısının gala yemeğinde düzenlenen törende ise; hizmette 10 yılı aşan 85 üreticiye plaket verildi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ın Vergi Rekortmeni Üreticileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement