ÜTSO'dan Destek Kart Uygulaması - Son Dakika
Yerel

ÜTSO'dan Destek Kart Uygulaması

ÜTSO\'dan Destek Kart Uygulaması

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, ihtiyaç sahibi 875 aileye, içerisinde 40 lira bakiye bulunan Destek Kart ile ramazan ayında gıda yardımında bulunuyor.

03.07.2014 15:44  Güncelleme: 15:39

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) ihtiyaç sahibi 875 aileye, içerisinde 40 lira bakiye bulunan "Destek Kart" ile ramazan ayında gıda yardımında bulunuyor.

ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, bu yıldan itibaren ramazan ayında gıda yardımlarını paket olarak değil, destek kart uygulamasıyla yapmaya başladıklarını söyledi.

Kırk lira limitli destek kartları ihtiyaç sahibi 875 aileye ulaştıracaklarını belirten Zor, "Ünye Ticaret ve Sanayi Odamız geçmişten günümüze ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda ve kırtasiye noktasında yardımcı oluyordu. Bu yıldan itibaren gıda yardımının dağıtım şeklinde değişime gitmeyi uygun gördük. ÜTSO olarak imkanımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi ailenin gıda ihtiyacını bir nebze karşılayabilmesi adına 40 lira limitli Destek Kartı hazırladık" dedi.

Destek Kartlarının ÜTSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri aracılığıyla çevredeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirten Zor, kartı alan ailelerin 18 Temmuz tarihine kadar Ünye'de Oney Market ve Hizmet Market'ten alışverişlerini yapabileceklerini sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ÜTSO'dan Destek Kart Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement