Uyuşturucu Bağımlısı Adamın Dramı - Son Dakika
Yerel

Uyuşturucu Bağımlısı Adamın Dramı

Uyuşturucu Bağımlısı Adamın Dramı

Trafik kazasında ölen oğlunun acısını hafifletmek için arkadaşı tarafından verilen uyuşturucunun bağımlısı haline gelen fırıncı ustası 41 yaşındaki Ömer Şener, evde kendini çelik halata bağlattı

21.10.2010 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Belen İlçesi'nde trafik kazasında ölen oğlunun acısını hafifletmek için arkadaşı tarafından verilen uyuşturucunun bağımlısı haline gelen fırıncı ustası 41 yaşındaki Ömer Şener, evde kendini çelik halata bağlattı.

5 yıl önce 5 çocuk babası Şener'in 8 yaşındaki oğlu Emre, trafik kazasında hayatını kaybetti. Büyük acı yaşayan Şener'e, iddiaya göre, bir arkadaşı sakinleşmesi için uyuşturucu hap verdi. Acısını bu şekilde hafifletmeye çalışan Şener, farkında olmadan uyuşturucu bağımlısı oldu.

O günden bu yana uyuşturucu hap ve esrar kullanan Şener, çevresine de zarar vermeye başlayınca kendi isteği ile ailesi onu bir ayağından çelik halatla pencere demirine bağladı. Uyuşturucudan kurtulmak istediğini belirten Şener, "İyileşmek istiyorum. Bunun için Valilik, Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü'ne gittim, yardım istedim.

Son olarak Adana'daki Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gittim, bana 4 ay sonraya gün verdiler. Ne yapacağımı şaşırdım, bu illetten kurtulmak istiyorum" dedi.

Uyuşturucu nedeniyle çalışamayacak hale geldiğini belirten Şener, eşinin bir lokantada bulaşıkçı olarak çalışıp çocuklarına bakmaya çalıştığını anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Uyuşturucu Bağımlısı Adamın Dramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement