Uzer, Nizip Ticaret Odası ve Nizip Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Uzer, Nizip Ticaret Odası ve Nizip Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti

Uzer, Nizip Ticaret Odası ve Nizip Ticaret Borsası\'nı Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve beraberindeki heyet, Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Nizip Ticaret Borsası'nı (NTB) ziyaret etti.

02.07.2013 16:14

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve beraberindeki heyet, Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Nizip Ticaret Borsası'nı (NTB) ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Cuma Gündüz ve beraberindeki heyet ile ilk olarak Nizip Ticaret Odası'nı ziyaret eden Uzer, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu'nu tebrik ederek yapılan seçimlerin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Yapılan ziyarette konuşan Uzer, "Nizip'in ekonomisi Gaziantep içinde önemli bir güç olur diye düşünüyoruz. Nizip'te en çok takdir ettiğimiz konu, Gaziantep'e benzer hatta Gaziantep'ten bir adım önde olan ortak bir akıl ile yönetilmesidir" dedi.

Bugüne kadar Gaziantep, Nizip diye bir ayırım yapmadıklarını ifade eden Uzer, şunları söyledi:

"Nizip'e yapılan yatırım Gaziantep'e yapılan ve Gaziantep ekonomisine yapılan bir yatırımdır. Ben Nizip'in bu birlik, beraberlik içinde hareket ettiği sürece gelişiminin artarak devam edeceği kanaatindeyim. Nizip'in ve Nizip Ticaret Odası'nın sorunları olduğunda AK Parti teşkilatı olarak yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ise "Gaziantep'in ve ülkemizin ekonomisini geliştirmek adına bundan önce beraber yapmış olduğumuz uyum içerisindeki çalışmalara, bundan sonraki dönem içerisinde de daha fazla hız vererek, daha fazla çalışarak, hem ilçemizin hem ilimizin hem de ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlama çabası ve arzusu içerisinde olacağız.

Nizip Ticaret Borsası'nı da ziyaret eden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Uzer, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve Meclis Başkanı Mahmut Şahin'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Nizip için yapılacak her çalışmaya destek vereceklerini söyledi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Uzer ve beraberindeki heyete teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzer, Nizip Ticaret Odası ve Nizip Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement