Üzerine Mermer Mutfak Tezgahının Düşmesi Sonucu Ölen İşçi - Son Dakika
Yerel

Üzerine Mermer Mutfak Tezgahının Düşmesi Sonucu Ölen İşçi

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, geçen hafta üzerine mermer mutfak tezgahının düşmesi sonucu ölen işçinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

02.01.2012 18:40

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, geçen hafta üzerine mermer mutfak tezgahının düşmesi sonucu ölen işçinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İş kazası sonucu yaşamını yitiren Cengiz Soylu'nun (31) ailesine taziye ziyaretinde bulunan Kaymakam Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, Soylu ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Soylu'nun ağabeyi Emrah Soylu ile bir süre sohbet eden Demiral, Suşehri Kaymakamlığı olarak Cengiz Soylu'nun ailesine yardımcı olacaklarını dile getirdi.

Ailenin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek eksiklerini giderebileceklerini ifade eden Demiral, "Cengiz Soylu'nun geriye bıraktığı Umut ve Arzu isimli çocukları ile eşi bundan böyle bizlere emanettir. Kapılarımız her zaman kendilerine açıktır" dedi.

Belediye Başkanı Sedat Sel ise Cengiz Soylu'nun daha önceden kısa süreli de olsa Suşehri Belediyesi'nde çalıştığını belirterek, "Kendisinin kaza sonucu acı ölümü hepimizi derinden üzmüştür. Biz de belediye olarak imkanlar ölçüsünde elimizden geleni yapmaya hazırız. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Demiral ve Sel, Cengiz Soylu'nun çocuklarını kucaklarına alarak sevdi. Taziye ziyaretinde, Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Ersin de hazır bulundu.

Kemalpaşa Mahallesindeki Küçük Sanayi Sitesi karşısında bulunan özel bir şirkete ait granit atölyesinde çalışan Cengiz Soylu, 29 Aralık 2011 günü atölye önünde kamyondan mermer lavabo taşı ve mutfak tezgahı indirirken, üzerine kamyon kasasında bulunan mermer mutfak tezgahının düşmesi sonucu ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Soylu, yapılan tüm müdahalelere rağmen 30 Aralık'ta yaşamını yitirmişti.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üzerine Mermer Mutfak Tezgahının Düşmesi Sonucu Ölen İşçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement