Uzman Psikolog Zafer Akıncı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Uzman Psikolog Zafer Akıncı Açıklaması

Uzman Psikolog Zafer Akıncı Açıklaması

Uzman Psikolog Zafer Akıncı, "Ders çalışma isteksizliği, beyin gelişim sistemi ile çözülüyor" dedi.

13.09.2013 17:50

Uzman Psikolog Zafer Akıncı, "Ders çalışma isteksizliği, beyin gelişim sistemi ile çözülüyor" dedi.

Malatya Akkoza Oteli Salonu'nda basın açıklaması yapan Uzman Psikolog Zafer Akıncı, "Bir çok öğrencinin ve öğretmenin kabusu olan, dikkatsizlik ve unutkanlık başarılı başarısız fark etmeksizin, tüm öğrencilerde rastlanan bu durum herkesi olumsuz etkiliyor. Çocukların başarısını azaltan, öğretmenlerin verimini düşüren ve eğitimi zorlaştıran bu durumun çözümü için tam 10 yıl emek harcadık ve başardık" ifadelerini kullandı.

Akıncı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son 20 yıldır beynimizi kullanarak yaptığımız birçok işi artık teknolojiye havale ettik. Bu durum beynimizin verimsiz çalışmasına sebep oluyor İşin kötüsü birçok veli bu verimsizliğin farkında değil. Çocukların kapasitelerini tam olarak kullandıklarını düşünüyorlar. IQup metodu, içinde ölçme sistemini de geliştirme yöntemini de barındıran bütünsel bir metot. Çocuğunuzun dikkat-bellek ve analitik düşünme fonksiyonlarını ölçtürerek kapasitesinin ne kadarını kullandığını öğrenebilir ve kapasitesini geliştirmesini sağlayabiliriz."

Çocukların ders çalışma isteksizliği konusun da temas eden Akıncı, "Ders çalışma isteksizliği, beyin gelişim sistemi ile çözülüyor" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzman Psikolog Zafer Akıncı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement