Vadi Başkanları, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Işın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vadi Başkanları, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Işın'ı Ziyaret Etti

Vadi Başkanları, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Işın\'ı Ziyaret Etti

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi ve belde belediyelerin başkanları, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Musa Işın'ı makamında ziyaret ettiler.

17.01.2014 15:30

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi ve belde belediyelerin başkanları, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Musa Işın'ı makamında ziyaret ettiler.

Bir dönem Çaycuma'da kaymakamlık görevi yapan, ilçe ve köylerinde tarım, hayvancılık ve meyveciliğin gelişmesine yönelik projeler üreten Musa Işın'ın Ankara'da Mülkiye Baş Müfettişliği'nden sonra İç İşleri Bakanlığı Genel Sekreterliği görevine atanması nedeniyle Zonguldak'tan misafirler ağırları. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve beraberinde bulunan Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi ve Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan Işın'ı makamında ziyaret ederek kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Musa Işın, Çaycuma'yı ve Çaycuma'lıları çok sevdiğini belirterek, tüm bölge halkına selamlarını iletti. Ayrıca, en kısa zamanda Çaycuma'ya ziyarette bulunacağını söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vadi Başkanları, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Işın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement