Vakıf Personeli, Çocuklara Kucak Açtı - Son Dakika
Yerel

Vakıf Personeli, Çocuklara Kucak Açtı

Vakıf Personeli, Çocuklara Kucak Açtı

Ünye Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren SYDV personelleri, Ünye'deki sevgi evlerinde olan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

10.06.2013 11:22  Güncelleme: 11:23

Ünye Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri, Ünye'deki sevgi evlerinde olan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve eşi Türkan Demir'in de katıldığı Çakırtepe'deki kahvaltı programında hediyeler de verilerek çocuklar sevindirildi. 5'erli gruplar halinde 3 sevgi evinden gelen toplam 15 çocuk, Kaymakam Demir ile eğlenceli vakit geçirdi. Zaman zaman çocuklarla ilgilenen kaymakam Demir, onlarla bilek güreşi yapıp sohbet etti.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Kaymakam Mustafa Demir, her bir çocuğu kendi evladı gibi gördüğünü belirterek, "Her biri bizim evladımız gibi ve hepsinin korunup kollanmaya en önemlisi de sevgiye ihtiyacı var. Vakıf personellerimiz çok güzel bir davranış sergileyip onların ihtiyacı olan sevgiyi bu vesile ile vermeyi düşündü. Ben de eşim ile birlikte burada olmaktan büyük haz aldım" şeklinde konuştu.

Programın sonunda ise katılan çocuklara eşofman ve basketbol topu hediye edildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakıf Personeli, Çocuklara Kucak Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement