Vali Altıparmak, İl İdare Şube Başkanları ile Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Altıparmak, İl İdare Şube Başkanları ile Toplantı Yaptı

Vali Altıparmak, İl İdare Şube Başkanları ile Toplantı Yaptı

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak İl İdare Şube Başkanları ile Temmuz ayı toplantısını yaptı.

19.07.2012 16:40

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak İl İdare Şube Başkanları ile Temmuz ayı toplantısını yaptı.

İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin'in ev sahipliğinde, Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcıları Mestan Deniz, Mehmet Yavuz, Halil Serdar Cevheroğlu, Ali Nazım Balcıoğlu, Turan Eren, Nuri Ziya Türkdoğan, yeni bir yapılanma içinde olan İl Sağlık Müdürlüğü'nün birim yöneticileri ile kurum müdürleri ve yetkilileri katıldı.

Toplantıya katılan kurum müdürleri ve yetkililerden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alarak,

ilgililere talimatlarını bildiren Vali Altıparmak, Antalya'da kamu hizmetlerinden genel bir memnuniyet olduğunu söyledi. Vali Altıparmak, "Bu sizin özverili çalışmalarınızla, üstün gayretlerinizle devam ediyor. Herhangi bir sorun geldiği zaman da sizinle paylaşıyoruz. Çözümü noktasında ötelemeden, halının altına süpürmeden üzerine giderek, hep beraber çözmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Buna rağmen Antalya'da bazı sıkıntıların da var olduğunu kaydeden Vali Altıparmak, "Özellikle maden ruhsatları, kum ocakları, taş ocakları, arazilerin imara açılması gibi üç, beş kurumu ilgilendiren ve koordinasyonu gerektiren konularda hala, ortak masalar oluşturarak sorunu çözme noktasında gerekli hızda değiliz. Bu hızı yakalamamız lazım. Bunun ötesinde bu sorunları da ötelemememiz lazım. Hem vatandaş açısından, hem kendimiz açısından" dedi.

Vali Altıparmak madenler konusunda özellikle hassasiyet gerektiren yerler, turistik alanlar ve Mahalli Çevre Kurulu kararı olan yerlerde kurumlardan mutlaka koordineli çalışmalarını, acele etmeden diğer kurumları da gözeterek titiz davranmalarını istedi. Hiç bir idarecinin dağınık bir görüntü istemeyeceğini belirten Vali Altıparmak kurum yetkililerinden basına yaptıkları açıklamalarını teknokrak düzeyinde yapmalarını, engellilerle ilgili olarak da varsa eksiklikleri bir an önce tamamlamalarını istedi.

Ev sahibi İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Bilgin de kurumlarındaki yeni yapılanma hakkında Vali Altıparmak'a bilgi vererek, "Üç kuruma ayrılıyoruz. Halk Sağlığı Kurumu, Türkiye Hastaneler Kurumu ve Sağlık Müdürlüğü. Biz aramızda koordinasyonu sağlıyoruz. Geçiş sürecinde Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Altıparmak, İl İdare Şube Başkanları ile Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement