Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Palandöken Kayak Merkezi'nin yazın da yeşil görüntüsüyle ziyaretçileri beklediğini söyledi.
Kayak tesislerini gezen Altıparmak, kışın kar örtüsüne bürünen ve gezenleri kendisine hayran bırakan Palandöken Dağı'nın yazın da yeşil örtüsü ve kır çiçekleriyle güzel olduğunu söyledi.
Kayak mevsimi olmamasına rağmen haftanın her günü gondolun açık olduğunu belirten Altıparmak, "Palandöken Dağı her zaman gezilebilir. Herkesin bu eşsiz güzelliği görmesi gerekiyor. Dağ, kış aylarında kar örtüsüyle nasıl kendisine hayran bırakıyorsa yazın da yeşil örtüsüyle aynı güzelliği sunuyor" ifadelerini kullandı.
Tesislerdeki çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alan Altıparmak, bölgenin temizliği konusunda daha duyarlı olunmasını istedi. Kayak merkezindeki önemli bir eksiklik olduğunu belirten Altıparmak, gondolun orta istasyonuna bir kafeterya açılması için çalışma başlattı. - Erzurum
Son Dakika › Yerel › Vali Altıparmak, Palandöken Dağı'nı Gezdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.