Vali Altıparmak'tan Jandarma ve Emniyete Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Altıparmak'tan Jandarma ve Emniyete Ziyaret

Vali Altıparmak\'tan Jandarma ve Emniyete Ziyaret

Erzurum Valisi Dr.Ahmet Altıparmak İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

09.06.2013 14:09

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Geçtiğimiz Cuma günü göreve başlayan Vali Altıparmak ilk ziyaretini İl Jandarma Komutanlığı'na yaptı.

İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mehmet Akgün, Komutan Yardımcısı ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Altıparmak'a burada bir brifing verildi.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ın ikinci ziyareti ise İl Emniyet Müdürlüğü'ne oldu. Polis mangası tarafından karşılanan Vali Altıparmak konferans salonuna geçerek İl Emniyet Müdüründen de brifing aldı. Brifinge Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri de katıldı.

Erzurum Valisi Altıparmak'ın İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Naci Aktaş'da hazır bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Altıparmak'tan Jandarma ve Emniyete Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement