Vali Balkanlıoğlu, Huzurevi Sakinleriyle Buluştu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Vali Balkanlıoğlu, Huzurevi Sakinleriyle Buluştu Açıklaması

Vali Balkanlıoğlu, Huzurevi Sakinleriyle Buluştu Açıklaması

"Hiç kimse büyüklerine en küçük kırıcı söz bile kullanmamalıdır."

05.10.2012 13:40

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu,

"Hiç kimse büyüklerine en küçük kırıcı söz bile kullanmamalıdır. Onlar bizlerin başımızın tacıdır. Onların refah ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla, Afyonkarahisar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde kalan yaşlılara bir otelde yemek verildi.

Vali Balkanlıoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, yaşlılara karşı gösterilen hürmet ve saygıda asla taviz vermediklerini söyledi.

Yaşlıların dualarının çok önemli olduğunu belirten Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Yaşlanmak doğanın bir kanunudur. Yaşayan herkes bir gün yaşlanacak. Önemli olan sağlıklı, huzurlu bir şekilde yaşlanmaktır. Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. Önemli olan bunu doyasıya, sorunsuz, sağlık ve mutlulukla yaşamaktır. Hiç kimse büyüklerine en küçük kırıcı söz bile kullanmamalı. Onlar bizlerin başının tacıdır. Onların refah ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz. Onların dualarıyla ayakta duruyoruz. Onları sık sık ziyaret etmeli, hal ve hatırlarını sormalıyız. Bunu kendimizde bir alışkanlık yapmalı ve gelecek nesillere de bu alışkanlığı sağlamalıyız. Benim makamımın kapısı, tüm yaşlı vatandaşlarımıza sonuna kadar açık ve her zaman onların yanındayız."

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da tüm yaşlıların rahat bir yaşam sürebilmeleri için yapılacak tüm çalışmalara gönülden katıldığını belirtti.

Vali Balkanlıoğlu, yemekte masaları gezerek yaşlıların hal ve hatırlarını sordu.

Yemeğe, Garnizon Komutanı İkmal Albay İsmet Gökhan Gülmez, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Vali Yardımcıları Akgün Corav ve Ali Şanlıer, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ve Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün eşleri ile birlikte katıldı.

Muhabir: Ekip/ Mustafa Güngör

Yayıncı: Mürsel Çetin - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Balkanlıoğlu, Huzurevi Sakinleriyle Buluştu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement