Vali Barut'tan Başarılı Wushuculara Altın - Son Dakika
Yerel

Vali Barut'tan Başarılı Wushuculara Altın

Vali Barut\'tan Başarılı Wushuculara Altın

Sivas Valisi Alim Barut, 6. Dünya Geleneksel Wushu Şampiyonasında altın madalya kazanan Burak Akkaya ile bronz madalyanın sahibi olan 4 sporcuya altın hediye etti.

04.12.2014 12:52  Güncelleme: 13:29

Sivas Valisi Alim Barut, Çin'de düzenlenen 6. Dünya Geleneksel Wushu Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Burak Akkaya ile bronz madalyanın sahibi olan 4 sporcuyu altınla ödüllendirdi.

Şampiyonada erkekler geleneksel boş el stilinde birinci olan Burak Akkaya, bayanlar güney sopasında bronz madalya kazanan Nadide Nur Akkaya, kalın kılıçta üçüncü olan İlayda Emen, boş el stilinde bronz madalyanın sahibi olan Yiğit Emre Canpolat ve ince kılıç dalında üçüncülük elde eden Şeyma Urhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ve Wushu Milli Takımı Antrenörü Salih Urhan ile Vali Barut'u makamında ziyaret etti.

Antrenör Urhan ve derece elde eden sporculara altın hediye eden Barut, wushucuları tebrik ederek, "İlimizin adını 5 kıtaya duyuran sporcularımız, Sivas'ta görev yapan bir yönetici olarak beni gururlandırdı" dedi.

Sporculara başarılar dileyen Barut, "Önemli olan, başarıların sürdürülebilir olmasıdır. Sporcularımızdan çalışmalarına aynı hızla devam etmelerini, başarılarına başarı eklemelerini bekliyoruz. Bu başarının kalıcı olması lazım. Gerek milletimizin, Türkiyemizin ve gerekse Sivasımızın isminin daha fazla telaffuz edilir olmasını istiyoruz, bunun olacağına da inanıyorum çünkü sporcularımızın bakışlarından bile bir başarı seziyorum" diye konuştu.

Kılıç ise wushucuların başarılarına Çin'de yenilerini eklediklerini belirterek, sporcuları tebrik etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Barut'tan Başarılı Wushuculara Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement