Vali Can'dan Yöneticilere Nasihat - Son Dakika
Yerel

Vali Can'dan Yöneticilere Nasihat

Vali Can\'dan Yöneticilere Nasihat

Tokat Valisi Cevdet Can, ”Bir yöneticinin kendisinin bilinmesini sağlaması lazım. Eğer yönetici kendisinin bilinmesini sağlamazsa insanlarda orada bir şey göremez” dedi.

02.07.2014 18:31

Tokat Valisi Cevdet Can, "Bir yöneticinin kendisinin bilinmesini sağlaması lazım. Eğer yönetici kendisinin bilinmesini sağlamazsa insanlarda orada bir şey göremez" dedi.

Tokat İl Genel Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısına katılan Vali Cevdet Can, meclis üyeleriyle tanıştı. İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Can, yöneticilerinin birlik ve beraberlik içerisinde olmasının çok önemli olduğunun altını çizdi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Vali Can, "Benim için önemli olan şey şu. Bir yöneticinin kendisinin bilinmesini sağlaması lazım. Eğer yönetici kendisinin bilinmesini sağlamazsa insanlarda orada bir şey göremez. Göz kişinin bildiğini görür. İşte bildiğini görmek için birbirimizi anlamak lazım. Şunun da bilinmesini istiyorum. Bu şehrin, Tokat'ın gerçek sahipleri burada yaşayan insanlar. Çünkü idareciler en büyük destek kuvvetidir. Dolayısıyla 'bu şehrin sahibi kim?' diye sorduğunuz zaman orada yaşayan insanlardır. O ildeki insanların seçtiği insanlardır. Çünkü o şehrin geleceğine onlar karar verir" dedi.

İl Genel Meclis üyeleri ve belediye başkanlarının göreve yeni başladıklarını hatırlatan Vali Can, "Sizlerin, belediye başkanımızın ve bizim yeni gelmemiz, hepimizin yeni olması bu il için bir avantaj. Bu avantajdan yola çıkarak olumlu düşüncelerimi paylaşıyorum. Tokat tarihte ve bugün itibariyle çok gündeme gelmiş, potansiyeli olan bir il. Tokat'ın geleceği ile ilgili karar verilmiş. Uçak artık burnunu göstermiş Tokat'ta, havalanacak. Buna kanat lazım. O kanaati de belirlemişsiniz. Tarım ve tarıma dayalı sanayi, tarih, turizm ve kültür demişsiniz. Bunlarla beraber bunu biz gerçekleştireceğiz. Düşünce noktasında her şey konuşulmuş Tokat'ta. Buna hız lazım. Biz sadece netice alma noktasında buna hız katmaya çalışacağız. Benim gönlüm, kapım her zaman açık" diye konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer de yaptığı konuşmada, Vali Cevdet Can'dan kısa sürede pozitif enerji aldıklarını söyledi. Başkan Dizer, "İnşallah bundan sonraki süreçte hep birlikte memleketimize hizmet edeceğiz. Gelmiş olduğunuz bu kısa sürede biz sizden çok güzel enerji aldık. Verdiğiniz pozitif enerjiyle çalışmaya teşvik edici oluyorsunuz. Bu enerjiniz, bizim de enerjimizle birleşecek. Tokat'ımıza hizmet olarak dönecek" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Can'dan Yöneticilere Nasihat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement