Vali Cirit'ten Trafik Kazasında Ölen Kardeşlerin Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Cirit'ten Trafik Kazasında Ölen Kardeşlerin Ailesine Taziye Ziyareti

Vali Cirit\'ten Trafik Kazasında Ölen Kardeşlerin Ailesine Taziye Ziyareti

Artvin Valisi Kemal Cirit, Şavşat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi ikiz kardeşler Burç ve Tunç Gümüş'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

05.08.2014 19:25

Artvin Valisi Kemal Cirit, Şavşat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi ikiz kardeşler Burç ve Tunç Gümüş'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şavşat ilçesine bağlı Tepeköy köyüne giden Vali Cirit, kazanın meydana geldiği yolda bir süre incelemelerde bulunarak Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile jandarma ekiplerinden bilgi aldı. Ardından Burç ve Tunç Gümüş'ün (22) ailesinin evine giden Vali Cirit, ikizlerin babası Davut, annesi Güneri, ağabeyi Yücel, ablası Feruze ile babaannesi Hacer Gümüş'e başsağlığı diledi.

Vali Cirit, ikizlerin mezarını da ziyaret etti. Kardeşlerin mezarı başında Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Ziyarete, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk, Şavşat Kaymakamı Cemil Sarıoğlu, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk,  İl Defterdarı Zeki Aydoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Dilberoğlu, Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Kemal Şenlioğlu ile bazı daire amirleri katıldı.

Buradan Meydancık köyüne geçen Vali Cirit, eski belde belediye binası toplantı salonunda köylülerin sorunlarını dinledi. Meydancık Köyü Muhtarı Kamil Demir, yol, su ve elektirik sistemiyle ilgili taleplerini dile getirdi. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Cirit'ten Trafik Kazasında Ölen Kardeşlerin Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement