Vali Deniz ile Başkan Köksoy, Kar ve Buz Şöleninin Yapılacağı Çıldır Gölünde İncelemelerde... - Son Dakika
Yerel

Vali Deniz ile Başkan Köksoy, Kar ve Buz Şöleninin Yapılacağı Çıldır Gölünde İncelemelerde...

Vali Deniz ile Başkan Köksoy, Kar ve Buz Şöleninin Yapılacağı Çıldır Gölünde İncelemelerde...

Ardahan Valisi Ahmet Deniz ile Belediye Başkanı Faruk Köksoy, “4. Uluslararası Kar ve Buz Şöleni”nin gerçekleştirileceği Çıldır Gölü’nde incelemelerde bulundular.

19.01.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi Ahmet Deniz ile Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "4. Uluslararası Kar ve Buz Şöleni"nin gerçekleştirileceği Çıldır Gölü'nde incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcısı Abdurrezzak Canpolat, Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, Çıldır Belediye Başkan Vekili Kadir Korkmaz ve diğer yetkililerle birlikte buz tutan Çıldır Gölü'ne giden Vali Deniz, 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan "Kar ve Buz Şöleni"nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Şölen için yapılan hazırlık çalışmalarını değerlendiren Vali Deniz, yapılacak olan etkinliğin Çıldır Gölü'nün tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını, bu nedenle hazırlıkların titizlikle yapılması gerektiğini kaydetti. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Deniz ile Başkan Köksoy, Kar ve Buz Şöleninin Yapılacağı Çıldır Gölünde İncelemelerde... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement