Vali Erol'un Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Vali Erol'un Veda Ziyaretleri

Vali Erol\'un Veda Ziyaretleri

Konya Valiliğine atanan Erol, MÜSİAD ve TÜMSİAD Elazığ şubelerini ziyaret etti

14.08.2013 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'dan Konya'ya atanan Vali Muammer Erol, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Elazığ şubelerine veda ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, Vali Erol, Elazığ'a geldiği ilk günden beri MÜSİAD camiasının kendisine göstermiş olduğu yakın ilgiden memnun olduğunu belirterek, derneğin üyeleriyle sürekli dostane ilişkiler içinde olduklarını kaydetti.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök ise Elazığ gibi stratejik öneme sahip olan bir ilde Muammer Erol'un güzel işler yaptığını ifade ederek, hizmetlerinden dolayı Erol'a teşekkür plaketi verdi.

TÜMSİAD ziyareti

TÜMSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Erol, Elazığ'ın güzel bir şehir, Elazığlıların ise güzel insanlar olduğunu belirterek, kentte yaşayanların daha güzel şeylere sahip olmaları gerektiğini kaydetti.

TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Süleyman Şeker ise Elazığ'da sivilleşmenin, sivil organizasyonların önünü açan ve valilik makamını herkesin rahatlıkla gidebileceği bir makam haline getiren Erol'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Erol'un Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement