Vali Eşi Ayşe Kamçı, Bilsam'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Eşi Ayşe Kamçı, Bilsam'ı Ziyaret Etti

Vali Eşi Ayşe Kamçı, Bilsam\'ı Ziyaret Etti

Malatya Valisi Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı, Bilgi Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’ni (BİLSAM) ziyaret etti.

12.11.2015 16:46

Malatya Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Bilgi Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'ni (BİLSAM) ziyaret etti.

BİLSAM Kadın Platformu Başkanı Yelda Polat ve platform üyeleri tarafından karşılanan Ayşe Kamçı, Başkan Polat ve üyelerle tanıştıktan sonra BİLSAM ve platform hakkında bilgi aldı. Başkan Polat, iki yıl öncesine kadar İstanbulluoğlu Konağı'nda BİLSAM bünyesinde faaliyet gösterdiklerini, ana binanın yanında yapılan ek binanın tamamlanması ile de yeni binanın kendilerine tahsis edildiğini ve burada faaliyetlerini platform olarak ayrı yürüttüklerini söyledi. Polat, kadın platformu olarak yönetim kurulu oluşturduklarını, ancak yine BİLSAM' a bağlı olduklarını, çeşitli panel ve toplantılar düzenleyerek çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Polat, ev hanımından iş kadınlarına, öğrenciden öğretim üyesine kadar geniş bir yelpazede üyeleri olduğunu da sözlerine ekledi. Kadın Platformuna bağlı Öğrenci Topluluğu'na İnönü Üniversitesi Öğretim üyeleri tarafından akademik seminerler verildiği kaydeden Polat, bu seminerlere katılıp da başarılı olanlara belge verildiğini dile getirdi.

Ayşe Kamçı ise kendisine verilen bu bilgilendirilmelerin ardından Başkan Polat ve üyelerle birlikte üç bölümden oluşan BİLSAM binasını gezdi. Ayşe Kamçı, Başkan Polat ve üyelere ziyaret sonrası yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, BİLSAM çatısı altındaki bu çalışmaların toplumun her üyesine yönelik olduğunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Eşi Ayşe Kamçı, Bilsam'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement