Vali Eşleri Suluova Kadın Girişimciler Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Vali Eşleri Suluova Kadın Girişimciler Derneği'ni Ziyaret Etti

Vali Eşleri Suluova Kadın Girişimciler Derneği\'ni Ziyaret Etti
08.07.2013 17:54

AMASYA(AA) Amasya Valisi Abdil Celil Öz'ün eşi Rukiye Öz ile  Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat Suluova ilçesindeki Kadın Girişimciler Derneğini ziyaret etti.        Suluova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Vakfı'nca (SYDV) uygulanan "Kadın İstihdamının Geliştirilmesi ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" projesi kapsamında açılan geleneksel iğne oyası kursunda eğitim gören Kadın Girişimciler Derneği'ndeki bayanları ziyaret etti.    Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz ile Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Canan Oral tarafından karşılanan vali eşlerine, proje kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.     İlksen Kolat, yaptığı açıklamada, kadınların üretim yapmasını ve ekonomiye katkı sağlaması gerektiğini söyledi.   Suluovalı hanımların çok güzel çalışmalar ortaya koyduğunu belirten Amasya Valisi Abdil Celil Öz'ün eşi  eşi Rukiye Öz ise,  yürütülen çalışmaların desteklenmesi gerektiğini ve kadınların daha çok üretimde yeralması gerektiğini kaydetti.

AMASYA(AA)- Amasya Valisi Abdil Celil Öz'ün eşi Rukiye Öz ile Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat Suluova ilçesindeki Kadın Girişimciler Derneğini ziyaret etti.

Suluova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Vakfı'nca (SYDV) uygulanan "Kadın İstihdamının Geliştirilmesi ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" projesi kapsamında açılan geleneksel iğne oyası kursunda eğitim gören Kadın Girişimciler Derneği'ndeki bayanları ziyaret etti.

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz ile Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Canan Oral tarafından karşılanan vali eşlerine, proje kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

İlksen Kolat, yaptığı açıklamada, kadınların üretim yapmasını ve ekonomiye katkı sağlaması gerektiğini söyledi.

Suluovalı hanımların çok güzel çalışmalar ortaya koyduğunu belirten Amasya Valisi Abdil Celil Öz'ün eşi  eşi Rukiye Öz ise,  yürütülen çalışmaların desteklenmesi gerektiğini ve kadınların daha çok üretimde yeralması gerektiğini kaydetti. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Eşleri Suluova Kadın Girişimciler Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement