Vali Kamçı, Şehit Kılınç'ın Mevlit Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Kamçı, Şehit Kılınç'ın Mevlit Programına Katıldı

Vali Kamçı, Şehit Kılınç\'ın Mevlit Programına Katıldı

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, geçtiğimiz Pazar günü Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’ın mevlidine katıldı.

11.05.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, geçtiğimiz Pazar günü Mardin'in Nusaybin ilçesinde meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın mevlidine katıldı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç için Yeşilyurt ilçesi Gözene Mahallesi'nde mevlit düzenlendi. Mevlit programına Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çınar ve Muammer Zafer, askeri yetkililer ile vatandaşlar karşıladı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlit programında dualar okundu. Mevlit programının sonunda Kamçı ve protokol üyeleri, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın babasına, biri uzman çavuş diğeri de er olarak vatani görevlerini yerine getiren kardeşlerine ve yakınlarına taziyelerini iletti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kamçı, Şehit Kılınç'ın Mevlit Programına Katıldı - Son Dakika


Advertisement