Vali Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık, Diyaliz Hastalarına Moral Verdi - Son Dakika
Yerel

Vali Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık, Diyaliz Hastalarına Moral Verdi

Vali Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık, Diyaliz Hastalarına Moral Verdi

Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık ile birlikte, Trabzon İli Böbrek Nakili ve Diyaliz Hastaları Derneği tarafından düzenlenen 'Hastalarımıza Moral Gecesi' isimli programa katılarak onlara moral verdiler.

30.12.2012 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık ile birlikte, Trabzon İli Böbrek Nakili ve Diyaliz Hastaları Derneği tarafından düzenlenen 'Hastalarımıza Moral Gecesi' isimli programa katılarak onlara moral verdiler.

Zağnos Vadisi'ndeki bir Cafe'de düzenlenen ve çok sayıda diyaliz hastası ile yakınlarının katıldığı gecede bir konuşma yapan Vali Kızılcık, "Yüce Allah herkesin hayat çizgisini yaratırken çizmiş durumdadır. Bu hastalığı sizler istemediniz ama yaradan verdi. Kadere isyan edemeyiz. Dolayısıyla bununla yaşamasını bileceğiz. Önemli olan bu hastalığın tedavisini alabilmektir. Devletimiz bu konuda zaten her türlü imkanı sizler için sunuyor. Biz devlet olarak sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gece gündüz demeden sizlerle beraber olmaya çalışıyoruz. Bir arzunuz, bir isteğiniz olduğu zaman doğrudan bize gelebilirsiniz. Bu vesileyle 2013 yılının hepinize daha sağlıklı ve hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Dernek Başkanı Engin Turhal ise, diyaliz hastalarına moral anlamında bir gece düzenlediklerini belirterek, geceye katılarak hastalara ailelerine moral veren Vali Kızılcık'a ve eşi Sema Kızılcık'a teşekkür etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık, Diyaliz Hastalarına Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement