Vali Özdemir Çakacak Kırşehir'de Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Vali Özdemir Çakacak Kırşehir'de Göreve Başladı

Vali Özdemir Çakacak Kırşehir\'de Göreve Başladı

Son Valiler Kararnamesi ile Kırşehir'e atanan Uşak Valisi Özdemir Çakacak, göreve başladı.

17.08.2012 13:49

Son Valiler Kararnamesi ile Kırşehir'e atanan Uşak Valisi Özdemir Çakacak, göreve başladı.

Kırşehir il sınırı girişinde Vali Vekili Kenan Örten, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Türker Yılmaz, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir ve gazeteciler tarafından karşılandı.

Kırşehir Valiliği önünde tören mangasını selamlayan Çakacak, ardından makamına geçti ve açıklamalarda bulundu.

Ahiliğin merkezi olan Kırşehir'de görev almaktan ve Kırşehir halkına hizmet edeceğinden gurur duyduğunu söyleyen Çakacak, "Bizler kamu görevlisi olarak, devletin ve hükümetin temsilcisi olan valiler olarak, milletimize hizmet etmeyi daima bir ibadet olarak benimsedik. Halka hizmeti daima hakka hizmet olarak ön planda tuttuk. Bundan sonra da Kırşehir halkına hizmetlerin en iyisini ve en güzelini, valiliğimiz koordinesinde, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, kamu görevlisi arkadaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve basınımızla, kısacası Kırşehir'in tüm aktöreleriyle hizmetin en iyisini ve güzelini birlikte vereceğiz." şeklinde konuştu.

Çakacak "Kamu görevinde 'ben' anlayışından ziyade, 'biz' anlayışı vardır. Bütün yaptığımız işlerde 'biz' dersek, bu Kırşehir yararına olur. Dolayısıyla herkes kendine bir pay çıkarır. Yapılan işler daha kolay, daha süratli ve daha sonuç alıcı olur. Güler yüzlü ve tatlı dilli olmak Ahiliğin ilkeleri arasında yer almaktadır. Kamu görevinde Ahiliğin ilkelerini esas alırsak, aynı zamanda vatandaşların devletine olan güvenini artırmış oluruz." ifadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Özdemir Çakacak Kırşehir'de Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement