Vali Salihoğlu'ndan Başkan Baysan'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Salihoğlu'ndan Başkan Baysan'a Veda Ziyareti

Vali Salihoğlu\'ndan Başkan Baysan\'a Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı 2016 yılı Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

03.06.2016 17:10

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı 2016 yılı Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Bakanlar Kurulu kararı ile Tekirdağ Valiliği görevine atanan Enver Salihoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı kararname ile Merkez Valiliği'ne alındı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından veda ziyaretlerine başlayan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a veda ziyaretinde bulundu. Başkan Baysan ve Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı ile birlikte Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nu kapıda karşıladı.

Veda ziyaretinde Vali Salihoğlu'na hitaben konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bizim açımızdan büyük bir sürpriz oldu. Bu kısa süre içerisinde güzel girişimleriniz oldu. Belediyemize yapmış olduğunuz yardımlar ve verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyor ve yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Vali Enver Salihoğlu ise, görev süresi içerisinde kendisine verilen destekten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, "Burada kendimizi evimizdeymişiz gibi rahat hissettik. Çünkü, Tekirdağ Türkiye'nin en huzurlu illerinden biri. Çok fazla göç almasına rağmen bu huzuru bozacak bir sorun ortaya çıkmadı. Görev süremiz zarfında sevgiyi, saygıyı ve güveni esas alarak sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalıştık. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Salihoğlu'ndan Başkan Baysan'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement