Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna'nın ev ziyaretleri sürüyor.
Vali Tuna, eşi Pervin Tuna ile birlikte düzenlediği ev ziyaretleri kapsamında Çanakkale'de yaşayan 80 yaşındaki Bedriye Düşer'e evinde konuk oldu.
Tuna, Bedriye Düşer'le bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Yalnız yaşayan ve dul maaşıyla geçimini sağlayan Bedriye Düşer, kendisine maaş bağlatılmasını sağladığı için Tuna'ya teşekkür etti.
Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna daha sonra 85 yaşındaki Muazzez Gençcan'ı evinde ziyaret ederek yakıt ve erzak sorunun çözümü için yetkililere talimat verdi.
Ziyaretleri kapsamında bölgede yaşayan çocuklara da çeşitli hediyeler veren Tuna, bugüne kadar 100'ün üzerinde ev ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Fırsat buldukça sizleri ziyaret etmek istiyoruz. Sizlerin sıkıntılarını, sorunlarını yerinde dinleyelim, sizlerle kucaklaşalım diye eşimle birlikte ev ziyaretleri yapıyoruz. Bir sıkıntınız olursa bize gelin sorunlarınızı dinleyelim çözüm bulalım" dedi.
Muhabir: Burak Akay
Yayıncı: Harun Kaymaz - ÇANAKKALE
Son Dakika › Yerel › Vali Tuna'nın Ev Ziyaretleri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.