Vali Veysel Yurdakul Güroymak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Veysel Yurdakul Güroymak'ı Ziyaret Etti

Vali Veysel Yurdakul Güroymak\'ı Ziyaret Etti

BİTLİS (İHA) – Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Güroymak ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

11.08.2013 15:51

BİTLİS (İHA) – Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Güroymak ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Güroymak'ta vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Vali Yurdakul, herkesin bayramını kutlayarak, Bitlis'in iki bayramı bir arada yaşadığını söyledi. Yurdakul, "Bugün burada toplanan hemşehrilerimiz, bayramın güzelliğini bizlere çok iyi gösteriyor. Çünkü bayramlar birlikteliğimize ve beraberliğimize vesile oluyor. Bu sebeple değerlerimize sahip çıkmalıyız ve gelecek nesillere de bu güzelliği aktarmalıyız. Bu tarz bayramlar ve bayramlaşmalar başka hiçbir millette yoktur, o yüzden kıymetini bilelim" dedi.

Konuşmasında Bitlis'te yürütülen bazı projelere de değinen Yurdakul, "Nemrut Kalderası ile ilgili yürüttüğümüz jeopark ve jeotermal projelerimiz artık uygulama aşamasında. Bu projelerimizi Allah'ın izni ile bitirdiğimizde Bitlis'in ekonomisine ve gelişmesine çok önemli katkılar sağlayacak. Bir diğer projemiz olan Bitlis Deresi Projesi ile de Bitlis Deresi çok daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Tabi bu çalışmalarda sizlerin ve diğer tüm kurumlarımızın bu projelere ve bizlere destek olması gerekiyor" dedi.

Vali Yurdakul, daha sonra beraberindeki İl Jandarma Komutanı Halil Şen, Vali Yardımcısı Akif Pektaş ve Güroymak ilçesine vekaleten bakan Ahlat Kaymakamı Osman Dölek ile birlikte bir aileyi evinde ziyaret etti. Aile ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Yurdakul, daha sonra ilçeden ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Veysel Yurdakul Güroymak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement