Vali Yavuz Şampiyon Karateciyi Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Vali Yavuz Şampiyon Karateciyi Ödüllendirdi

Vali Yavuz Şampiyon Karateciyi Ödüllendirdi

Muş Valisi Seddar Yavuz, İstanbul’da düzenlenen karate turnuvasında birinci olan Muşlu sporcu Muhammed Taha Yıldırım’ı ödüllendirdi.

01.04.2016 16:08

Muş Valisi Seddar Yavuz, İstanbul'da düzenlenen karate turnuvasında birinci olan Muşlu sporcu Muhammed Taha Yıldırım'ı ödüllendirdi.

Vali Seddar Yavuz, 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden Muşlu sporcu Muhammed Taha Yıldırım'ı makamında kabul etti. 26- 27 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda yapılan karate turnuvasında birinci olan Muhammed Taha Yıldırım'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, İlyas Sami İlkokulu idarecisi Sunay Kaya ile Milli Takım Antrenörü ve Karate Hocası Mehmet Topal eşlik etti. Başarılı sporcuyu tebrik eden Vali Seddar Yavuz, "İstanbul'da düzenlenen ve 30 ülkenin katıldığı turnuvada 34 kiloda Arabistan, Mısır, Azerbaycan, Sırbistan, Ç.S.K Moskova ve Ukraynalı rakiplerini tek tek yenerek birinci olan Muhammed Taha Yıldırım'ı ve hocalarını tebrik ediyorum. Başarılı sporcumuzun 19 Mayıs tarihinde milli takım kampından sonra Balkan Şampiyonası için Sırbistan'a gideceği bilgisini aldım. Sırbistan'da yapılacak turnuvada da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bizlerde Muşlu sporcumuza elimizden geldiğince her türlü imkanı sunacağız" dedi.

Muhammet Taha Yıldırım'a imkanlar dahilinde her türlü desteği vereceklerini ifade eden Vali Yavuz, başarılı sporcuyu altınla ödüllendirdi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yavuz Şampiyon Karateciyi Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement