Valiler Kararnamesi - Son Dakika
Yerel

Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi

Mardin Valiliğine atanan Tokat Valisi Taşkesen: "Suriye sınırı gibi hasas bir yerde göreve tercih ediliyorsam, oraya gidiyorsam Tokat'taki 21 ayın payı var diye düşünüyorum"

31.05.2014 11:02

Tokat Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası, Valiler Kararnamesi ile Mardin Valiliğine atanan Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'e veda yemeği verdi.

Bir restorandaki yemekte konuşan Taşkesen, Tokat'ta 21 aydır görev yaptığını söyledi.

Tayininin Mardin'e çıktığını belirten Taşkesen, "Biz devlet memurlarının kaderi. Böyle, bir anlamda kaplumbağa gibi, evimiz sırtımızda, 2-3 yılda bir dolaşıyoruz. Bir şairin de ifade ettiği gibi, 'Her gidişte bin bir pişmanlık, bin bir umut vardır'. Biz şu sıralarda o pişmanlıkları yaşıyoruz ama inşallah yeni vilayetimize gittiğimizde, yeni hizmet etme şevkiyle, ihtiyacıyla, aşkıyla yeniden bin bir umut dolu hale geleceğiz diye düşünüyorum. Doğrusunu isterseniz bugün öyle çok veda yemeğindeymişim gibi hissetmiyorum. Bu yemeği biraz erkene aldık. Bunun sebeplerinden birisi o olsa gerek. En az bir hafta daha inşallah buralardayız. Hem hizmet etmeye hem de veda turları yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Taşkesen, "Suriye sınırı gibi hassas bir yerde göreve tercih ediliyorsam, oraya gidiyorsam Tokat'taki 21 ayın payı var diye düşünüyorum. Halkın ve kamunun faydasını her şeyin önünde, şahsi menfaatlerin önünde tutuğumuz için bu teveccüh olabilir. Hizmet için geldiğimizin davranışımıza yansımasıyla bu teveccüh olabilir. Herkesi kucakladığımız için de bu teveccüh olabilir" dedi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Taşkesen'e plaket sundu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cem Gül de katıldığı programlarda çekilmiş fotoğrafını Taşkesen'e takdim etti. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Valiler Kararnamesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement