Varto'da Marketler Denetlendi - Son Dakika
Yerel

Varto'da Marketler Denetlendi

Varto\'da Marketler Denetlendi

Muş'un Varto İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerine yönelik düzenlenen denetimleri artırdı.

01.12.2012 11:36  Güncelleme: 11:48

Muş'un Varto İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda satışı yapan iş yerlerine yönelik düzenlenen denetimler artırdı.

İlçede başta ekmek fırınları olmak üzere gıda ürünlerinin üretim ve satımının yapıldığı iş yerlerini denetleyen ekipler,

son kullanma tarihi geçmiş ürünler, gıda maddelerinin muhafazası, çalışan personellerin iş elbiseleri, uygunsuz mal çıkarma ve genel temizlik gibi konulara dikkat etti. Denetimlerini sıklaştıran ekipler, işletmecilere uyulması gereken kurallar hakkında da bilgiler verdi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Varto Kaymakamlığı denetim sorumlusu Hıdır Arslan, denetimleri son zamanlarda daha da artırıldığını söyledi.

Arslan, "Vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlerimizi artırdık. Özellikle gıda maddesi üreten ve satan iş yerlerinin denetimlerine ağırlık veriyoruz. Bu kapsamda marketlerimizi denetimden geçiriyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlerine bundan sonrada belirli programlar dahilinde devam edilecektir" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Varto'da Marketler Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement