Vekil Gazeteci, Gazeteciler Siyasetçi Oldu - Son Dakika
Yerel

Vekil Gazeteci, Gazeteciler Siyasetçi Oldu

Vekil Gazeteci, Gazeteciler Siyasetçi Oldu

Başkanlığı 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle İl binasında gazetecilere kahvaltı verdi.

11.01.2013 12:29

AK Parti Edirne İl

Başkanlığı 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle İl binasında gazetecilere kahvaltı verdi. Edirne Milletvekili Mehmet Müeezzinoğlu, İl Başkanı Müjdat Kahve, Merkez ilçe Başkanı Mehmet Özülkü ve tüm teşkilatın hazır bulunduğu kahvaltıda vekil Müezzinoğlu mikrofonu eline alarak gazetecilik yaptı ve basın mensuplarına sorular sordu.

Kahvaltıda

açılış konuşmasını yapan AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve "Kar kış demeden kamuoyunu aydınlatan ve bizlerin sesini duyuran tüm gazetecilerin gününü kutluyorum. Aslında biz bu etkinliğimizi dün yapacaktık ancak yoğun proğram nedeniyle bu güne erteledik. Bu etkinliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'da

yaptığı konuşmada, "Tüm basın çalışanların gününü kutluyorum. Umarım tüm basın çalışanlarımızın yarınları bu günlerden daha güzel olur. Tabi basın bizim önemli ayaklarımızdan bir tanesi. Geçtiğimiz süreçlere baktığımızda ülkenin ana unsurlarındaki temel sıkıntılar gibi basınımızın da zaman zaman sıkıntıları olmuştur.

Bu bir demokrasi kültürüdür, bir süreçtir, bu sürecin her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz. Dün TBMM deki çalışmalar dolayısıyla bu kutlamayı bu güne erteledik. Bu günde daha çok biz konuşmak yerine daha çok sizleri dinleyelim diye düşündük.

Şimdi ben muhabir olmak istiyorum sizinde siyasetçi olmanızı istiyorum ve sizlere sorular sormak istiyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından mikrofonlarını eline alarak

muhabirlik yapan Müezzinoğlu, basın mensuplarına Edirne ile ilgili neler yapılabileceğini sordu.

11.01.2013 12: 03: 01

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vekil Gazeteci, Gazeteciler Siyasetçi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement