Veliköyspor'a Eski Futbolcularından Destek - Son Dakika
Yerel

Veliköyspor'a Eski Futbolcularından Destek

Veliköyspor\'a Eski Futbolcularından Destek

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Veliköyspor'un eski futbolcuları Turan Kurt ve Serkan Yeşil, destekte bulunarak mont hediye etti.

16.12.2013 12:55  Güncelleme: 12:58

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Veliköy spor'un eski futbolcuları Turan Kurt ve Serkan Yeşil, destekte bulunarak mont hediye etti.

Veliköyspor'da geçmiş dönemlerde top koşturan Turan Yeşilkurt Palet Emlak firması sahipleri Turan Kurt ve Serkan Yeşil Veliköyspor'un oyuncularının karşılaşma öncesi giymeleri için 27 adet spor mont hediye etti. Futbolcuların bir araya geldiği programda konuşan Turan Kurt ve Serkan Yeşil " Daima Veliköyspor'un arkasında olacağız. Ellerimizden gelen desteği takımımız için vermeye hazırız. Bu yıl performansı ile bizleri mutlu eden kulübümüzün sporcularını soğuk havadan korumak için böyle bir hediye vererek onları onure etmek istedik" dedi.

Desteklerinden ötürü Turan Kurt ve Serkan Yeşil'e teşekkür eden Veliköyspor Antrenörü Ahmet Sarı " Bu gibi destekler oyuncularımızın motivasyonun yükseltiyor. Bugünde Veliköyspor'da geçmiş yıllarda top koşturmuş veteran oyuncularımız Serkan Yeşil ve Turan Kurt mont yardımında bulundu. Kendilerine oyuncularımız adına çok teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veliköyspor'a Eski Futbolcularından Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement