Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Masiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Masiad'a Ziyaret

Vergi Dairesi Başkanlığı\'ndan Masiad\'a Ziyaret

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Vergi Haftası nedeniyle Malatya Sanayici ve İş adamları Derneği’ni (MASİAD) ziyaret etti.

25.02.2015 17:30

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Vergi Haftası nedeniyle Malatya Sanayici ve İş adamları Derneği'ni (MASİAD) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Vergi Haftası nedeniyle Malatya'daki STK'ları ziyaret ettiklerini belirterek, "Bu haftada vergi bilincini oluşturma adına çeşitli etkinlikler düzenledik ve sivil toplum temsilcilerini ziyaret ediyoruz" dedi.

Poyraz, ayrıca bu yıl vergi rekortmenlerini de kendi yerlerinde ziyaret ederek plaket takdim ettiklerini belirterek, hafta boyunca öğrencilere yönelik vergi bilinci seminerleri de düzenleyeceklerini söyledi.

Daha sonra Malatya Sanayici ve İş adamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör ise "Vergi Haftası nedeniyle bizi ziyaret eden Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz teşekkür ediyoruz" dedi.

Güngör, işadamları olarak vergi bilincinin önemini bildiklerini belirterek, çalışmalarından dolayı Vergi Dairesi Başkanlığı'na başarılar diledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Masiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement