Viranşehir'de Okullara Akıllı Tahta Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Okullara Akıllı Tahta Kuruluyor

Viranşehir\'de Okullara Akıllı Tahta Kuruluyor

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, "Fatih Projesi kapsamında merkez ve köy okullarına akıllı tahta sevkiyatı başlanmış olup kurulumları son sürat devam etmektedir.

31.08.2015 15:26

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, "Fatih Projesi kapsamında merkez ve köy okullarına akıllı tahta sevkiyatı başlanmış olup kurulumları son sürat devam etmektedir. Akıllı tahtaların tüm sınıflara takılmasıyla öğretmenler ve öğrenciler açısından büyük bir kolaylık sağlanacağı düşünülmektedir" dedi.

Sağır, Viranşehir merkez okullarında hemen hemen her okula akıllı tahtalar geldiğini, kimi okulun akıllı tahta kurulumunun tamamlandığını, kimisinin de kurulumu devam ettiğini kaydederek, akıllı tahta kurulumu devam eden Viranşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde (Tarım Lisesi) sınıfları tek tek gezerek gerekli incelemelerde bulundu. Sağır, "Fatih Projesi kapsamında takılan akıllı tahtaları yerinde gözlemledik. Takılan tahtalar sayesinde öğrencilerimizin fırsat eşitsizliği giderilecek, teknolojiyi eğitimin hizmetine sunarak yarınlara daha donanımlı nesiller yetişeceğini umuyoruz. Öğretmenlerimiz için de daha zengin içerik ve materyallerle derslerini sunma imkanı bulacaklar. Bu nedenle Fatih Projesini önemsiyor ve yapılan çalışmaları yerinde gözlemliyoruz" diye açıklamalarda bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Okullara Akıllı Tahta Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement