Voleybol: Erkekler 2. Ligi - Son Dakika
Yerel

Voleybol: Erkekler 2. Ligi

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı Genel Menajeri Turan, "Trabzon'dan galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.

18.10.2014 09:35  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol 2. Lig Erkekler B Grubu'nda mücadele eden Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı'nın Genel Menajeri Seyfettin Turan, Trabzon'dan galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile karşılaşacaklarını belirterek, amaçlarının galibiyet olduğunu söyledi.

İlk hafta Çankırı'da karşılaştıkları Tokat Niksarspor karşısında iyi maç çıkarmalarına rağmen galibiyeti uzatmalarda kaçırdıklarını belirten Turan, "Bugün oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Sporcularımızın moralleri yerinde. Parolamız başarı oldu" dedi.

Geride bıraktıkları haftada eksiklikleri tamamlamak için çalıştıklarını aktaran Turan, "Sporcularımız, teknik kadromuz bu haftayı çok iyi değerlendirdi. Geçen hafta tespit ettiğimiz eksiklikleri tamamlamak için çalıştık. Şimdi emeğimizin karşılığını alıp, Trabzon'dan galibiyetle dönmek istiyoruz. Trabzonspor maçı bizim açımızdan çok önemli" diye konuştu.

Rakiplerinin ligde 2. sırada olduğunu hatırlatan Turan, "Güçlü rakiple karşı karşıyayız ama her şeye rağmen puanlarla ayrılık ligdeki yerimizi yukarılara taşımak istiyoruz" ifadesini kullandı. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybol: Erkekler 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement