Yahşihan'da 'Okullarımız Hayat Bulsun Projesi' Uygulanmaya Başlandı - Son Dakika
Yerel

Yahşihan'da 'Okullarımız Hayat Bulsun Projesi' Uygulanmaya Başlandı

Yahşihan ilçesinde, “Okullarımız Hayat Bulsun Projesi” kapsamında Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu’na (ÇEKAT) bağlı  27 öğrenci ücret talep etmeden gönüllü olarak Irmak Atatürk Ortaokulunun boya ve onarım işlerini yaptı, maddi durumu yetersiz öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladı.

08.12.2013 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yahşihan ilçesinde, "Okullarımız Hayat Bulsun Projesi" kapsamında Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu'na (ÇEKAT) bağlı  27 öğrenci ücret talep etmeden gönüllü olarak Irmak Atatürk Ortaokulunun boya ve onarım işlerini yaptı, maddi durumu yetersiz öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladı.

Topluluk üyesi öğrenciler, gönüllü olarak 4 gün boyunca Irmak Atatürk Ortaokulunun sınıf, koridor ve idari odalar dahil plastik ve yağlı boya işleri, pencere ve kapılarında küçük onarım işlerini yaptılar, ayrıca, hayır kurumları ile işbirliği yaparak temin ettikleri ayakkabı, bot, kaban, çanta, kırtasiye ve benzeri yardımları maddi durumu yetersiz öğrencilere dağıttılar.

Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Yıldırım, projeyi yürüten üniversite öğrencilerini ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkür ettiler. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yahşihan'da 'Okullarımız Hayat Bulsun Projesi' Uygulanmaya Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement