Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uzun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uzun Açıklaması

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uzun Açıklaması

"Vatandaşlarımıza sunulan hizmetler, ramazan ayında artarak devam etmektedir"

30.07.2013 11:27

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, vatandaşlara sunulan hizmetlerin, ramazan ayında artarak devam ettiğini bildirdi.

Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, tespit ettikleri engelli, kimsesiz çocuk, şiddet mağduru yada istismar mağduru kişilere gereken sosyal hizmet ve sosyal yardım desteğinin en kısa sürede sağlandığını söyledi.

Uzun, Ramazanın ilk iki haftasında kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, şunları kaydetti:

"Ekonomik yoksunluk içinde bulunan 169 aileye, 1279 engelli vatandaşa ve ailelerine, 2022 sayılı kanun gereği, 65 yaşını dolduranlar ile engelli olup muhtaç durumdaki toplam 27 bin 356 kişiye para yardımı yapıldı. İl Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı aracılığıyla ise bin 500 kişiye sosyal yardım, 300 aileye de gıda yardımında bulunuldu. Yine valilik koordinasyonunda kurulan geleneksel iftar çadırı hayırsever vatandaşların desteğiyle günlük 600 vatandaşa hizmet vermektedir. Vatandaşlarımıza sunulan hizmetler, ramazan ayında artarak devam etmektedir."

Öte yandan Uzun, vatandaşlardan çevrelerindeki ihtiyaç sahiplerine duyarlı olmalarını ve şahit oldukları olumsuzlukları il müdürlüğüyle paylaşmalarını istedi. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uzun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement