Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından su kayıp ve kaçaklarını tespit için kayıp ve kaçak tespit cihazı aldı.

26.06.2015 17:54

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından su kayıp ve kaçaklarını tespit için kayıp ve kaçak tespit cihazı aldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yaptığı açıklamada, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personelinin 7 gün 24 saat çalıştığını söyledi.

Alınan cihazla su patlaklarının noktasal bazda tespit edilebileceğini belirten Salman, şunları kaydetti:

"Su patlaklarının noktasal olarak bulunarak müdahale edilmesinin ardından su tasarrufu da sağlanmış olacak. Yeni aldığımız cihazla yüzeye çıkmamış suların, patlakların tespiti kolayca gerçekleştirilecek. Zeminde bulunan su patlakları noktasal olarak tespit edilerek, boşa giden su minimum seviyeye indirilecek. Vatandaşlardan gelen talepler ve çalışmalar sırasında arazilerden çıkan suların sınıflandırmasını yapan 'çetes' adı verilen cihazı da belediye bünyesine kazandırdık. Portatif bir sistemle tıpkı laboratuvar ortamı varmış gibi suyun kanalizasyon suyu mu, şebeke suyu mu, zemin suyu mu, deniz suyu mu olduğunu ekiplerimiz tespit edecek."

Altınova'daki Özata Tersanesi'ne ziyaret

Avrupalı denizcilik şirketi temsilcileri Altınova'daki Özata Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven'i ziyaret etti.

Avrupalı denizcilik şirketi temsilcileri, Avrupa Gemi İnşa ve Deniz Teçhizatçıları Sea Europe yıllık olağan genel kurul toplantısı için İstanbul'a geldi.

Avrupalı denizcilik şirketi temsilcileri etkinlik kapsamında Özata Tersanesi'ni ziyaret ederek şirket çalışmalarını incelediler.

Özata Genele Koordinatörü Serkan Çalbaş da burada ziyaretçilere şirket hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement