Yalovalı kadınlar, 20 yıldır yaptıkları el işlerini, 'Ev Hanımlarının El Emeği ve Göz Nuru Eserlerini Değerlendirme Merkezi'nde satarak aile bütçelerine katkı sağlıyor.
Yalovalı kadınlar tarafından yapılan el işi ürünlerinin sergilendiği merkezde geniş ürün yelpazesi bulunuyor. Kadınların gelir sağladığı merkezde satılan ürünün yüzde 5'i merkezin giderlerine harcanırken, geri kalanı ise ürün sahiplerine veriliyor.
Ev Hanımlarının El Emeği Göz Nuru Eserlerini Değerlendirme Merkezi yetkileri, her geçen gün ilginin artığını ifade etti. Yetkililer, ürünlerin büyük ilgi gördüğünü, il dışından da müşterilerin geldiğini ifade ederek, "Dantelden patiğe, havludan masa örtüsüne birçok el işi merkezimizde sergileniyor. 1994 yılından bu yana faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Oturmuş bir sistemimiz var. Sadece Yalova'dan değil, il dışından da müşterilerimiz var. Kendilerine gelir sağlamak isteyen kadınlar ürünlerini merkezimizde sergileyebilir" dedi. - YALOVA
Son Dakika › Yerel › Yalovalı Kadınların Göz Nuru Eserleri Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.