Yangında Daire Kül Oldu - Son Dakika
Yerel

Yangında Daire Kül Oldu

Yangında Daire Kül Oldu

Tekirdağ'da bir aparmanın 3'üncü katında meydana gelen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

21.01.2013 19:17

Tekirdağ'da bir aparmanın 3'üncü katında meydana gelen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre Ortacami Mahallesi Pala Sokak'ta bulunan ve Serdar Atılan'a ait 3. kattaki evde meydana gelen yangın meydana geldi. Evin her tarafını saran yangına Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın, itfaiyenin yarım saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

Her türlü şartta göreve hazır olduklarını belirten İtfaiye Müdürü Erkan Durgut, Tekirdağ Belediyesi İtfaiyesinin her zaman her şartta ve ortamda göreve hazır olduğunu söyledi.

21.01.2013 18: 53: 34

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yangında Daire Kül Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement