Yargıtay Üyesi Sayın ve Erdim'den Belediye'ye Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Yargıtay Üyesi Sayın ve Erdim'den Belediye'ye Veda Ziyareti

Yargıtay Üyesi Sayın ve Erdim\'den Belediye\'ye Veda Ziyareti

Yargıtay üyeliğine seçilen Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.

30.12.2013 16:31

Yargıtay üyeliğine seçilen Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, "Sayın Başkanıma ve tüm Malatya halkına, Malatya'da çalıştığımız süre içerisinde bize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman gönlümüz Malatya'dan yana olacak. Tüm Malatya halkına selam ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim de yaklaşık 12 yıldır Malatya'da görev yaptığını kaydederek, "Sayın Başsavcım ile birlikte Yüksek Yargıtay'a seçilmemiz nedeniyle görevimizden ayrılacağız. Bu nedenle Sayın Belediye Başkanımıza veda ziyaretine geldik. Kendisine bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Malatya ile ilgimizi kesmiyoruz. Ben ve Başsavcım buraya yerleşeceğiz. Biz artık bundan sonra Malatyalıyız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Başsavcı Sayın ve Mahkeme Başkanı Erdim'e Malatya'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Değerli Başsavcımız ve Mahkeme Başkanımız, Malatya'da uzun yıllar hizmet yaptılar. Malatyalılar adına kendilerine teşekkür ediyorum. Ama çok güzel bir göreve gittiler. İnşallah almış oldukları yeni görevin sorumluluğunda yine ülkemize hizmet etme adına çok önemli başarılara imza atacaklar. Bu vesileyle bu yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Orada da güzel hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetten, çalışmadan dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Artık sizleri birer hemşeri olarak kabul ediyoruz. Dolayısıyla inşallah Malatya'yı unutmazsınız. Malatya'ya sık sık gelmenizi bekliyoruz."

Ayrıca, Başkan Çakır, Başsavcı Sayın ve Mahkeme Başkanı Erdim'e kristal kayısı ile kayısı hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yargıtay Üyesi Sayın ve Erdim'den Belediye'ye Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement