Yarhisar Müze Gemisi'nin 6'ncı Açılış Yılı Törenle Kutlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yarhisar Müze Gemisi'nin 6'ncı Açılış Yılı Törenle Kutlandı

18.10.2012 17:01

Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan Yarhisar Müze Gemisi'nin 6'ncı açılış yılı, düzenlenen törenle kutlandı.

Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan Yarhisar Müze Gemisi'nin 6'ncı açılış yılı, düzenlenen törenle kutlandı.

Yarhisar Müze Gemisi'nin güvertesinde gerçekleştirilen törende konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, müzenin hizmete açıldığı günden itibaren yurt içi ve yurt dışından gelen toplam 150 bin 398 ziyaretçi tarafından gezilmiş olmasının hizmetin önemini ve değerini gösterdiğini söyledi.

Törene, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Muhittin Elgin, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş ve vatandaşlar katıldı.

Tarsus'ta bulunan Nusret Mayın Gemisi'nden sonra Türkiye'de karaya yerleştirilmiş ikinci savaş gemisi müzesi olarak hizmet vermeye devam eden Yarhisar Müze Gemisi, aynı zamanda Gölcük'ün ilk ve tek müzesi olma üzelliğini taşıyor.

Muhabir: Şahin Oktay

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yarhisar Müze Gemisi'nin 6'ncı Açılış Yılı Törenle Kutlandı - Son Dakika


Advertisement