Yavuz Sultan Selim Köprüsü Sis Bulutuyla Masalsı Görüntüler Oluşturdu - Son Dakika
Yerel

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Sis Bulutuyla Masalsı Görüntüler Oluşturdu

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Sis Bulutuyla Masalsı Görüntüler Oluşturdu

Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle adeta kayboldu. Sis bulutuyla kaplanan köprü, masalsı bir görüntü oluşturdu ve görenleri hayran bıraktı. İhlas Haber Ajansı tarafından çekilen dron görüntüleri, sis içinde kaybolan köprüyü kartpostallık bir manzara ile birleştirerek ortaya çıkardı. Sabah saatlerinde hava ve deniz ulaşımında aksaklık yaşansa da öğle saatlerinde yoğunluk azaldı.

28.02.2024 14:58

Asya ve Avrupa kıtalarını karayoluyla 3'üncü kez birbirine bağlayan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kaplayan sis bulutu, masalsı görüntüler oluşturdu. Adeta bulutların üzerinde asılın duran köprü, görenleri kendine hayran bıraktı.

İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan ve sabah saatlerinde de etkisini sürdüren sis nedeniyle Yavuz Sultan Selim Köprüsü adeta kayboldu. İki kıtayı birbirine bağlayan köprü, zaman zaman sis içinde kaybolurken, ortaya masalsı kareler çıktı. İhlas Haber Ajansı dronu ile çekilen görüntülerde sis içinde kalan Yavuz Sultan Selim Köprüsü manzarasıyla birleşerek ortaya kartpostallık görüntüler çıkarttı.

Yoğun sis nedeniyle hava ve deniz ulaşımında sabah saatlerinde aksaklık yaşanırken, öğle saatlerinde ise yoğunluk azaldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuz Sultan Selim Köprüsü Sis Bulutuyla Masalsı Görüntüler Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement