Yazar Selma Aydın, 'Rutubet Böcekleri' Adlı İkinci Kitabını Çıkardı - Son Dakika
Yerel

Yazar Selma Aydın, 'Rutubet Böcekleri' Adlı İkinci Kitabını Çıkardı

Yazar Selma Aydın, \'Rutubet Böcekleri\' Adlı İkinci Kitabını Çıkardı

Zonguldaklı Yazar Selma Aydın çıkardığı ikinci kitabı 'Rutubet Böcekleri'nin tanıtımı amacıyla düzenlediği imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

28.05.2013 15:48

Zonguldaklı Yazar Selma Aydın çıkardığı ikinci kitabı 'Rutubet Böcekleri'nin tanıtımı amacıyla düzenlediği imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda düzenlenen imza gününe Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, eski Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Emekçi Kadınlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ile dost ve yakınları katıldı. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yaptığı konuşmada, "Ben, Selma Hanım'ı bir Zonguldaklı olarak yürekten kutluyorum. İnşallah bu başarısı çok uzun yıllar sağlıklı bir şekilde devam eder diyorum. Kendisini kutluyorum, yazarlığını kutluyorum. Bizler de Zonguldaklı olarak ne kadar çok destek verirsek kendisinin de daha mutlu olacağını düşünüyorum. İnşallah bu başarıları çok uzun yıllar daim olur" dedi.

Yazar Selma Aydın da, "İkinci kitabım 'Rutubet Böcekleri'nin imza gününde dostlarımızla buluştuk. İnşallah önü açık olur. İmza günüme gelen tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Geldiklerinde ve desteklerinden dolayı Zonguldak halkına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Selma Aydın son çıkardığı 'Rutubet Böcekleri' adlı kitabını okurları için imzaladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Selma Aydın, 'Rutubet Böcekleri' Adlı İkinci Kitabını Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement