Yazıhan Hamidiye Köyü'nde Asfalt Sevinci - Son Dakika
Yerel

Yazıhan Hamidiye Köyü'nde Asfalt Sevinci

Yazıhan Hamidiye Köyü\'nde Asfalt Sevinci

Malatya'nın Yazıhan İlçesi Hamidiye Köyü'nde asfalt sevinci yaşanıyor.

05.08.2013 15:37

Malatya'nın Yazıhan İlçesi Hamidiye Köyü'nde asfalt sevinci yaşanıyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, asfalt çalışmalarını yerinde incelemek üzere Yazıhan Hamidiye Köyü'ne gitti. Genel Sekreter İrfan Kaya, Malatya İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuşdoğan ve köy muhtarı çalışmaları yerinede inceledi.

Genel Sekreter İrfan Kaya'da yapılan çalışmaları değerlendirerek, "Asfalt programımız hızla devam ediyor. Yazıhan Hamidiye grup yolunun asfaltlama çalışmalarını yerinde görmek için İl Genel Meclis üyemiz Cafer bey ve Hamidiye köyü muhtarı ile burada bulunmaktayız. Ekiplerimiz Ramazan ayı olmasına ve hava sıcaklığını yüksekliğine rağmen çalışmalarına devam etmekteler. Bu yoldan 9 köy faydalanacak. Aynı zamanda Kurşunlu beldesi yoluna bağlanarak fayda sağlayacaktır. 5 kilometrelik bir yolda 2. kat asfalt çalışması yaptık. Bu yoldan faydalanan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Yazıhan İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuşdoğan da yapılan çalışmaları değerlendirerek, "Hamidiye Köyü yolunda asfalt çalışmamız var. Ramazan ayında, 35 derece sıcağın altında çalışanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yazıhan Hamidiye Köyü yolunda 5 kilometre kısmında asfaltlama çalışması yapmaktayız. Bu grup yolundan 12 köy faydalanacak. Tahtalı, Ansır, Ercek, Sadıklı, Böğürtlen, Epreme Kivril ve grup yolu Kurşunlu beldesine bağlanmaktadır. Buradan sonra Erecek köyünde yapılan yol çalışmalarını yerinde görmek için gideceğiz. Bu hizmetlerin devamını diler emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazıhan Hamidiye Köyü'nde Asfalt Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement