Yazmacı'dan Turizm Sektörüne Bir Yatırım Daha - Son Dakika
Yerel

Yazmacı'dan Turizm Sektörüne Bir Yatırım Daha

Yazmacı\'dan Turizm Sektörüne Bir Yatırım Daha

Şanlıurfa Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı, Cevahir Konuk Evi Yönetim Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa turizmine katkı sağlamak amacıyla kurdukları Göbeklitepe Turizm A Grubu Seyahat Acentesi hakkında bilgi verdi.

02.01.2013 15:59

Şanlıurfa Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı, Cevahir Konuk Evi Yönetim Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa turizmine katkı sağlamak amacıyla kurdukları Göbeklitepe Turizm A Grubu Seyahat Acentesi hakkında bilgi verdi.

Butik Otel & Restoran işletmeciliğinin yanında sıkı bir sivil toplumcu da olan Cevahir Asuman Yazmacı, turizm sektöründe uzun yıllar hizmet verdikten sonra edindiği deneyim ve tecrübesiyle Şanlıurfa turizmine katkı sağlamak amacıyla, Vedat Anlağan ve Ömer Ademoğlu ile birlikte 2012 Haziran ayında kurdukları Göbeklitepe Turizm A Grubu Seyahat Acentesi hakkında bilgi verdi.

Şanlıurfa Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı, Cevahir Konuk Evi Yönetim Kurulu Başkanı iş kadını Cevahir Asuman Yazmacı, "Şanlıurfa turizminin yeni bir ivme kazandığı bir dönemde Şanlıurfalı olarak hepimize düşen bazı görev ve sorumluluklar var. Biz de bu şehrin turizmine daha fazla katkıda bulunmak ve müşteri memnuniyeti odaklı bölgede seyahat danışmanlığı yapacak profesyonel ekibimizle turizm potansiyelinin yüksek olduğu şehrimizin turizmde hak ettiği yere gelebilmesi adına, acentemizi açmış bulunmaktayız" dedi.

Yazmacı, seyahat acentesine Göbeklitepe adı verilmiş olmasının Şanlıurfa'nın önemli tarihi değeri Göbeklitepe'nin tanınmasına da katkısı olacağını belirterek, şunları söyledi: "Göbeklitepe Urfa'nın kaderini değiştirecek bir buluştur. Yeryüzünde yaşayan her insanın bir gün görmeyi arzuladığı bir yer olacaktır. Dünyada tarih ve arkeoloji alanında çok büyük yankı uyandıran bir yer olması sebebiyle Göbeklitepe'nin ehemmiyetinin bilincinde olmamız gerektiğini vurgulayarak, seyahat bütçelerine uygun programlar sunuyoruz. Göbeklitepe Turizm'de; 'yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinden otel rezervasyonlarına, transfer hizmetlerinden vizelerini organize etmeye kadar birçok prosedürü yerine getirmeyi hedefliyoruz. Bunların her birini kişiye özel yapmaya ve seyahatlerinin her anlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Misafirlerimize yeni alternatifler, farklı destinasyonlar sunabiliyoruz. Bir şehrin dışarıya açılan penceresi gibiyiz."

A'DAN Z'YE HER ALANDA HİZMET BULUNABİLECEK

Cevahir Asuman Yazmacı, hizmet sektöründe güvenin her zaman ön planda olduğunu kaydederek, "Şirketimiz kurulduğu günden bugüne misafirlerine verdiği hizmette verdiği sözleri tutmuş ve aldığı işleri en iyi şekilde sonuçlandırmıştır. Misafirlerimizin önerilerini dikkate alarak hizmet ağımızı genişleterek misafir memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı misyon edindik. Yurt içi ve yurt dışında binlerce otelle, onlarca havayolu ile çalışmaktayız. Gezi ve turlarımızda seçkin havayolu, otel ve otobüsleri tercih etmekteyiz. Yapmış olduğumuz özel anlaşmalarla yurt içi ve yurt dışında en uygun fiyatlarla, yüksek kalite anlayışı çerçevesinde, rezervasyon ve turları gerçekleştirebiliyoruz. Ayrıca incoming hizmeti veren acentemiz Şanlıurfa'yı ziyarete gelen ziyaretçilere kentin daha geniş bir bölümünü ziyaret etmeleri, kentte kalış sürelerini uzatmaları veya kente tekrar gelmeleri için nedenler sunarak Şanlıurfa turizminin gelişmesinde katkı sağlamayı hedefliyor" ifadelerini kullandı.

Göbeklitepe Turizm'in yönetim kurulu başkanlığını yapan Yazmacı, şirketin Şanlıurfa'da oldukça iddialı olan profesyonel bir ekibe sahip olduğunu ve bu ekibin başında uluslararası birçok kurumsal otelde uzun yıllar yöneticilik yapan Genel Müdür Vedat Anlağan'ın bulunduğunu, kurumsal bir şirket olarak hedeflerinin yalnız Şanlıurfa'da değil, Türkiye'de de seçkin acentelerin arasına girmeyi hedeflediklerini ve bu yolda hızla ilerlediklerini belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazmacı'dan Turizm Sektörüne Bir Yatırım Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement