Yeni Camii Kız Kuran Kursu Kermesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Yeni Camii Kız Kuran Kursu Kermesi Açıldı

Yeni Camii Kız Kuran Kursu Kermesi Açıldı

Erzurum Yakutiye Müftülüğüne bağlı Sanayi Yeni Camii Kız Kuran Kursu'nca Erzurum Kalesi önünde kermes düzenledi.

18.05.2013 14:09

Erzurum Yakutiye Müftülüğüne bağlı Sanayi Yeni Camii Kız Kuran Kursu'nca Erzurum Kalesi önünde kermes düzenledi.

Kermesin açılış törenine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yakutiye Belediye Başkanı Ali korkut, Erzurum İl Müftü Yardımcısı Muharrem İmamoğlu, Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı, kuran kursu öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermesi Düzenleyen Elif Söğütlü konuşmasında, "Kuran kursumuzun maddi sıkıntılarını gidermek amacıyla böyle bir kermes açtık. Aynı zamanda kermesimizin amacı Kuran okumaya teşvik etmek ve Kuran kurslarıyla bir araya gelerek birleşmektir. Umut ediyoruz ki halkımızdan gereken ilgiyi görürüz ve kermesimiz amacına ulaşır" dedi.

Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı ise, "İlçemizde gerçekleşen bu tür etkinlikler bizleri gerçekten çok sevindiriyor Kuran Kurslarımıza verilen bu önem gelecek nesillere aktarımı konusunda çok önemli kurs öğretmenimiz Elif Söğütlü'ye çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından kermesin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yakutiye Belediye Başkanı Ali korkut, Erzurum İl Müftü Yardımcısı Muharrem İmamoğlu, Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı birlikte yaptılar. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Camii Kız Kuran Kursu Kermesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement