Yeni Otogar Ocak Ayında Açılacak - Son Dakika
Yerel

Yeni Otogar Ocak Ayında Açılacak

Yeni Otogar Ocak Ayında Açılacak

Geçtiğimiz Cuma günü kültür merkezi inşaatının temel atma töreni için Kiraz’a gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ortak hizmet projesi kapsamında Ödemiş’te yapılan yeni otogarda incelemeler yaptı.

22.12.2013 10:28

Geçtiğimiz Cuma günü kültür merkezi inşaatının temel atma töreni için Kiraz'a gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ortak hizmet projesi kapsamında Ödemiş'te yapılan yeni otogarda incelemeler yaptı.

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Birgi belediye başkanı Cumhur Şener, Bozdağ belediye başkanı Mehmet Keskin, Ovakent belediye başkanı Ali Demirel, Konaklı belediye başkanı Mustafa Kantar ve meclis üyeleri ile birlikte yapımı tamamlanan yeni otogar tesisi ile ilçe merkezinde yapılan yol çalışmalarını inceleyen başkan Kocaoğlu, otogarın açılışının Ocak ayı içinde yapılacağını belirtti.

60 YILLIK OTOGAR

İzmir, Bayındır, Beydağ ve Kiraz ilçelerinin merkezinde kalan Ödemiş'ten, çevre il ve ilçelere ulaşım 1950'li yıllarda yapılan otogardan sağlanıyordu. Hızla gelişip büyüyen ilçenin merkezinde kalan otogarın, yetersiz kaldığı ve kent içinde trafik yoğunluğu yaşandığı gerekçesi ile kent dışına taşındı. 9.100 m² alanda inşa edilen. Ödemiş çevre yolu projesinin Ovakent kavşağındaki otogarın, tüm çalışmaları tamamlandı. Her türlü sosyal ihtiyaçları karşılayabilecek kapasitede, modern bir şekilde dizayn edilen yeni otogarın, Ocak ayında hizmete girmesinin ardından mevcut otogar alanı da önce yeşil alana ardından yeni belediye binasına dönüştürülecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Otogar Ocak Ayında Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement