Yeni Vali, Kurum Amirleri ile Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Yeni Vali, Kurum Amirleri ile Toplantı Yaptı

Yeni Vali, Kurum Amirleri ile Toplantı Yaptı

Niğde Valilik Makamında, 5 yıllık kalkınma planı ve Niğde'nin sorunlarının ve bu sorunların çözümlerinin görüşüldüğü toplantı yapıldı.

26.08.2013 15:57

Niğde Valilik Makamında, 5 yıllık kalkınma planı ve Niğde'nin sorunlarının ve bu sorunların çözümlerinin görüşüldüğü toplantı yapıldı. Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın başkanlık ettiği toplantıya, Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Süreyya Güler, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Ticaret Sanayi ve Borsası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ile Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş katıldı.

Toplantıda, Niğde'de mevcut durum ve ihtiyaçların tespit edileceği, çözüm yollarının belirleneceği ve gelecek 5 yılı kapsayan Niğde ili stratejik planı, valilik, belediye başkanlığı, üniversite, ticaret ve sanayi odası ve organize sanayi yöneticileri tarafından müştereken yapılması, Niğde'nin kalkınma planının hazırlanmasında sivil toplum kuruluşları ile kamuoyunun da mümkün olduğu en yüksek seviyede katılımının sağlanarak görüşlerinin alınması kararına bağlandığı bildirildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Vali, Kurum Amirleri ile Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement